Не те ревнувам
от малките пристанища,
на които понякога спираш,
за да вземеш гориво.
Не те ревнувам
и от големите пристанища,
на които слизаш
понякога
за отмора.
Не те ревнувам,
защото аз не съм
пристанище,
на което трябва да се завръщаш...
Аз съм твоето море, капитане!
© Ива Котине Todos los derechos reservados