Капка по капка по стъкления под,
бавно кръв от тавана тече.
Алени петна, примесени с пот,
горе лежи безсилно дете.
Парченца огледало, трески от дърво
по студеното тяло на детето лежат.
Присвило очи, свито на кълбо,
капка по капка, отива си един живот.
© Енд ъф флауърс Todos los derechos reservados