22 jul 2011, 23:28

Капки акварел - 28: Лято е… 

  Poesía » De amor
576 0 10

Представям ви поредната 28-а капка акварел.
 Художникът е Николай Михайлин - един прекрасен майстор на акварела... Мисля, че ще ви хареса!
Б.


Палитрата

наситена е

в топло

синьо

и зелено.

Реката тихо

рони

нещо свое -

бавно неразбрано.

Вятърът

прегръща

облаците -

леко уморено…

Само птиците,

кацнали

на клоните -

нарочно все по две…

В сърцето ми

завръщат

нещо…

Забравено.

Или пък мечтано?

 

Б.Калинов

22.07.2011 г.

Пловдив

© Борис Калинов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??