20 jul 2013, 20:41

Капки акварел - 55 Летни пътеки 

  Poesía » De amor
658 0 1

Художник: Уилям Хаенраетс - акварел

 

 

Колко парещи

следи,

колко стенещи

дихания!

Море - разкъсани с тела

вълни...

Ласка нежна,

носеща желания!

Лято – чакан топъл

епизод.

Спомени...

Стаени

чак от зимните

мечтания!

 

Б.Калинов-Странник

03.Юли 2013г.

Пловдив

© Борис Калинов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??