Капки чар
И пак вълшебна нощ, обрисувана с любов,
оставила назад спомените и мислите горещи,
обгърнати от ласки, докосване небрежно,
вълна от страсти погълна ни метежно.
Свят от необятност откри пред нас нощта,
показа ни отново с какво отново би могла
да ни изненада нежно нашата любов,
прокраднала се между редовете, скрила своя зов.
На крилете нейни носим се и утоляваме я
с капчици от чар, поддържаме я жива с огнен плам,
а можем ли трохичка обич да скътаме за нас,
навярно ще го сторим, тихичко, с пресипнал глас.
PS: Обичам те, моя любов!
© Дани Todos los derechos reservados