Капки кръв се стичат от очите.
Сърцето препълнено е със сълзите.
В душата на едно прекрасно дете
всичко красиво с лекота се чете.
Тъгата и болката в душата напират.
Искри и бодли навън избиват.
Една роза с прекрасния си цвят
озарява с красотата целия си свят.
В ръцете си нежни тя държи
всички малки и красиви мечти.
С нежните си думи ме държи в мрежи
и искам завинаги да виждам красивите й черти...
© Бобо Todos los derechos reservados