13 ene 2010, 21:24

Картина 

  Poesía » De amor
510 0 3
Пречупил мислите ми, вмъкваш
всяко свое сетиво...
И някак странно ме объркваш,
извайваш ме като с перо.

 

Рисуваш всяка моя дума...
с лилаво оцвети нощта.
В очите блясъкa намери.
Облече ме във светлина.
Сърцето ми до край обагри
със хилядите си бои.
Рисувай... няма да те спирам,
във цветове ме превърни.

 

Като картина от художник
със обликa на любовта...
Усещаш мойте силни чувства...
нарисувай ми сълза...

© Маргарита Здравкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??