Сухи дървета. Криви клони.
Стари тела. Груби ръце.
Изкривени. Гърбави. Грозни.
Протегнати. Чакащи. Молещи.
Островърха зима. Съскащ вятър.
Студено тяло. Прозрачен дъх.
Лек. Кристален. Неуловим.
Бяло.
Огън.
© Даниела Todos los derechos reservados