18 sept 2024, 19:47

Картина 

  Poesía
30 0 0

Отново изгревът разлива боите си в морето

и цялата му прелест се изгубва за минути.

Смалява се до личицето на цветчето,

разкрива неусетно тайните, дълбоко скрити.

© Мария Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??