Картината в моята стая
Картината в моята стая
усмивка е, лъч, светлина!
Разказва ми приказка стара
за много любов, красота.
Картината в моята стая
ми шепне за тебе в нощта!
Когато очите затворя,
сънувам прекрасни неща.
Картината в моята стая
сърцата ни свързва с любов.
Тя думи реди във безкрая,
тя лятното слънце е, зов.
С картината в моята стая
изпращам ти поздрав от мен!
И нека вълшебно да свети
във всеки твой радостен ден!
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Todos los derechos reservados