Стъклата зимни кой така
изкусно ги е изрисувал?
Художник с четка във ръка
около тях ли е будувал?
Хич не е мигнал през нощта,
та като съмне, вред да греят
звезди и приказни цветя
и пеперуди да се реят...
За да зарадва днес децата,
е сътворил в потаен час
картини чудни по стъклата
Великият художник МРАЗ!
© Борко Бърборко Todos los derechos reservados
Привет Або!