По пътя шматка се каруца,
кандилка се насам-натам.
На ней стопанинът дремуца
като на скарата - салам.
Едва ли конят го не бива.
Все пак, основен е играч.
Размахал буйната си грива,
по пътя шпори чак до здрач.
Но, пътят нещо криволѝчи,
поредният ремонт поел.
Стопанинът тъй яко бичи,
че шлемофона бих си взел.
Посоката те си я знаят,
а и отдавна са тандем.
За коментарите нехаят,
а ний да ходим да ядем!
© Георги Янков Todos los derechos reservados