27 ene 2008, 11:16

Като ЕДНО! 

  Poesía
785 0 9
***
Прекосих света ти като спазъм.
Под грима се сврях... да ти тежа.
Остра бях. От мен порязан...
маскарадният костюм те заболя.

В тебе бях безименно валежна.
Превалях за нощ. И те отмих...
от сцената. Със сила центробежна...
задкулисно те обрах. И те сварих...

на първак... да си отровно пиво...
да кремираш спомените в мен...
И когато прегорят... до сиво...
да съм цялата любовен тлен...

Да зачена нестинарки от греха ти.
С танц да ме извият във гнездо.
Да избухна с пламък от жарта ти.
И до пепел да горим... като ЕДНО!

© Арлина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??