"В този ден ще превземам пространства", Мира Дойчинова, "Четвъртък"
Аз не зная какво е да литнеш –
да превземаш далечни пространства.
Любовта ми е тиха молитва,
а пък дните ми – радостен празник.
И не зная какво е да стъпваш
по жарава със боси нозе.
Имам тебе. И без да те търся,
ме намери и сам ме превзе...
Боже, влей малко лудост в душата ми –
нека трепне и тя като птичка.
Час поне да се видя крилата.
Миг поне да обичам различно!
© Елица Ангелова Todos los derechos reservados
Благодаря ти! И аз ти пожелавам щастливи сбъдвания!