31 may 2024, 20:07

Като му дойде времето 

  Poesía
283 1 2

Докато е топла пита

Седни до бъдещ крал

Запознай се с неговата свита

После разкажи ми как си ти живял

 

Душата лесно ще заложа

От високо можеш ли да понесеш

Трудно пада се от там, опази ни Боже

 довърши ми римата, ако станеш... леш

 

Времето в цифри си отива

Вода не спира и овалва гранит

На някой му е криво

Забравя лесно той кога е бит

© Stew Carrey Todos los derechos reservados

La obra participa en el concurso:

Буриме »

45 Puesto

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??