Набор 00 завладява града,
тази нощ ще се нарушават правила.
Ние сме от новото поколение,
да се подчиняваме нямаме намерение.
Красиви, луди и малко критични,
за някой може да сме антипатични.
На нас не ни пука за вашето мнение,
важно е само доброто настроение.
Малко остава до нашето пълнолетие,
пожелаваме си щур живот и дълголетие.
Купони безпаметни, танци до зори,
младежка квъв във вените гори.
© Donika Jelkova Todos los derechos reservados