Ти тук не си, а някъде далече...
Аз никак няма да ти преча!
Не виждаш погледа ми – гол е шут,
щом няма кой да го посрещне...
... И има погледи, но те са криви,
а огледалото, все тъй – параноично.
Суетността, проклетата, все тъй се вихри...
Но сигурен съм – с нас ще е различно.
© Веселин Динчев Todos los derechos reservados