Като светло чудо...
Ти си всичко, което желая:
нежен блян и безумна мечта.
Теб сънувах, очаквах и вярвах,
че те има. И тук си сега.
Като слънчева водна стихия,
като шепот и ласка в нощта,
ти съня ми тревожиш и идваш.
И се сбъдват безброй чудеса.
С теб съм истински. Страстно обичам.
Жадно пия любов и летя.
Ти си моята радост. И смисъл.
С тебе дишам, живея, горя...
© Сашо Маринов Todos los derechos reservados