Да избягам,
къде да се скрия -
от тази кожа във друга?
Едва ли...
Да обичам,
а то да не трябва
и сърцето ми
все да не знае...
Да си тръгна
макар и да зная,
че душата ми
тук е вградена
като сянка
на лична мома...
Да избягам ли
и да живея
в друга кожа
и с друго сърце -
само сянка
от живото мое?
Не - оставам
вградена във теб,
теб, Любов,
и за теб ще се моля.
© Геновева Симеонова Todos los derechos reservados