Ако се освободят водите в ума ми?
Ако отключа входа към душата?
И успея да чуя само песента
на вълните, които за усмивки пеят?
Ако успея да спра да се разсейвам
от живота със лъжите и сенките.
Ще видя красота и приказката в истината,
които няма да ме отдалечават...
Ако успея да открия тишината,
която се крие в дълбината на сърцето.
За чийто живот исках да забравя.
Щастлив ще се чувствам навсякъде...
© Антонио Todos los derechos reservados