14 jul 2006, 23:10

/като във детска приказка/ 

  Poesía
1265 0 1



/като във детска приказка/

Чуден сън
или мамеща действителност
красива,
груба
и непредвидима.

Влюбен съм
като във детска приказка
игрива,
луда
и неповторима.

© Огрян Орешников Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??