23 jun 2009, 1:07

Като за последно 

  Poesía » De amor
1416 0 24

Такава запомни ме - като залез.

От обич до червено нажежена.

Жар в рана съм. Гаси ме или пламък,

или прашинка от сълза солена.

 

Упойващо ме вдъхвай, наркотично,

докато те изпълня с безтегловност.

Със поглед ме поглъщай хипнотично,

предвкусвай с мен кармичната съдбовност.

 

Дали съм вино с обич подгорчено

или съм луда кръв за ожаднели -

не му мисли! Пий като за последно -

след миг в нощта две сенки ще сме бели...

 

© Гергана Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??