"Цар" Киро журналист напада.
Тоя ще гори във ада.
Ромът в Пловдив деребейства.
Полицията ни да не бездейства,
щото "царят" почнал човека да души.
Хора, отпушете своите уши
и чуйте:насилието продължава!
Не на такива безобразия в таз държава!
За рома - съд и затвор!
Инак за обществото ни - позор!
Това е продължение на събитията в Катуница преди три години, затова стихотворението се казва "Катуница 9".
Източник:
dariknews.bg/view_article.php?article_id=1282616
© Георги Todos los derechos reservados