Любов,оставила
песъчинки в следите,
с аромата на жасмин
размила се в очите.
Целувка,бягаща
по лъскавата нега
на вълните,разтопила
дъхаво мечтание.
Усмивка,подарена
от приятел,разсмяла
до сълзи небето
в бръчици загатната.
Топъл вятър,вплел
слънчевите вежди
закачливо в косите
на момичето отсреща.
Сънувам, ли?
Какво е лятото,
какво е?
© Надя Вълканова Todos los derechos reservados