Които каят
се, надежда, вяра и
любов вещаят!...
Каят се — сиреч
любов и надежда, и
вяра вещаят!
...............................................
Каят се! — Вяра,
надежда, любов и
премъдрост* вещаят!...
====================
*премъдрост —
от гръцки език — (σοφία)
© Стоян Минев Todos los derechos reservados