Казах, че се отказвам от любовта ти,
казах, но не го мисля!
Ужасно много искам да съм с теб,
да бъда твоето момиче,
да ме обичаш...
Но много дълго те чаках,
прекалено много плаках...
Казваш, че искаш да си с мен,
казваш, а защо не го показваш?!
Вече знам, далечен си от мен,
вече сигурно забрави, че те обичам...
ще идеш при друга! Знам!
Дано поне направиш я щастлива
и значима и аз ше съм доволна,
че поне във вашите сърца
радост и обич има!
© ДаяНчеТооо Todos los derechos reservados