Казах ли, че аз съм твоя
тиха сянка през деня?
Че разчупвам аз покоя
на блаженството в съня.
Казах ли, че аз съм този,
де сърцето му трепти?
Разпилява се в залози
топли думи да шепти.
Казах ли, че аз те любя
и горчилката тая?
Че в сърцето аз те губя...
Утрото е без заря.
Казах ли или не казах -
не е важно туй дори.
Че със тебе се наказах,
то се вижда от зори.
© Никола Апостолов Todos los derechos reservados
Благодаря, Ники!