Загрижиха се всички днес за Пенка,
а тя била у сръбско на седенка.
Вилня́ на воля с местни ухажори,
върна се и докара ни раздори.
Какво да правим с твойта личност дива,
обрули ли те някой като слива?
Та после да докараш вирус странен,
в съюза европейски – непоканен.
Сега горките чудят се и маят,
какъв ли образ те да ти изваят?
Дали не си индийската богиня
или си прегрешила героиня?
Може и паметник на теб да сложат.
Решават – помилване или ножа?!
© Данаил Таков Todos los derechos reservados