Казвайте на глас, че се обичате,
казвайте го всеки следващ ден.
Нека има силата на вричане,
тъй духът ще бъде несломен.
Казвайте го, даже без очакване,
нека туй е верую за вас.
Нищо, че в сълзите си изплакваме
болка, избуяла в труден час.
Казвайте, обичам те, обичам те,
даже да помислят, че сте луди.
Знаете ли колко си приличаме,
само любовта доброто буди!
© Данаил Таков Todos los derechos reservados