Казват, че щастливият не пише.
При мене не беше точно така,
пишех от щастие, мъка, за всичко,
което се раждаше в мойта глава.
Днеска за филми и за приятели,
а утре за себе си и за душата си,
писах за всичко... и за любов
всеки ден писах някой стих нов.
Казват, че щастливият не пише.
Да! - тъгата ражда по-добри неща,
но по-добре е да не пишеш,
ако за всеки стих причината ще е тъга.
© Енигма Todos los derechos reservados