Келнер! Плащам, моля!
Плащам си за всички грешки.
За лъжливите му думи.
За това, че му повярвах - плащам.
За страстните му устни.
За безсънните ми нощи.
За изплаканите сълзи.
За разбитите надежди...
Край! Стига вече!
Плащам и си тръгвам.
Когато изляза от тук
и затворя вратата след себе си -
аз вече ще съм друга.
Безразлична? Знам ли...
Ще бъда себе си.
Ще бъда истинска.
Уморих се вече.
Започвам нов живот...
Хей, келнер! Плащам, моля!
Хвани и лихвите.
Не искам ресто!
© Димитрина Станчева Todos los derechos reservados