Obra no adecuada para menores de 18 años
Ей така ще си пея,
щото ми е кеф,
че живея,
макар и в кенеф!
Пак ми е добре
и чувствам се щастлив,
дори и в кенеф, аз съм жив,
и се смея ей така, а дали ще оцелея, а?!
Всички сме в кенефа
и се давим в мръсотия,
кога ли ще изринем ония,
дето ни цапат и смърдят,
и вместо да говорят, сякаш пърдят!
Грозен и груб ми е езика,
залейте ме с лайна,
нищо ново, нали сме в кенефа,
пак ще разцъфтя!
ПС: Ха недейте много да ме псувате!
© Todos los derechos reservados