7 feb 2006, 18:37

Клада 

  Poesía
1107 0 2

През огъня ще минем, да без страх
и пламъците ще прогарят,
плътта ни... Мрак и прах,
в душите ни завинаги ще парят.
                   
                      ...нощта,

...и гъстите кълба от черен дим-
зловещи пипала пълзят по дробовете.
О, още миг! О, нека да заспим,
задно сред блясъка на снеговете...

                       ...тишина,

...не пулсира вече сивата ни кръв,
не тупти изтръгнатото ни сърце,
телата ни във пепелта са стръв,
за вятъра и недокосващите му ръце....

© Елена Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??