Посвещавам на Лариса Калугина
С чаровната усмивка покорява.
Така естествена, добра.
И като слънцето огрява.
Защото Господ я избра.
Умница, млада и прекрасна.
Великолепна, истинска Звезда.
Възкликва всеки: Ой, как Класна...
Красива е жена!!!
Спеши на шопинг, выбрать платье.
На Ламарины 2015.
Где ты как модель и величье,
Аплодисменты будеш собирать.
***
Пройдёш по красной дорожке
под вспышками фотокамер и
отпразднуеш свой успех на
радость всей нашей Команде.
Лариса... Ты класна!
13.04.2015г.
©shon
© Упорита Добродушкова Todos los derechos reservados