КЛИМАТИЧНИ ПРОМЕНИ
Ето, бурята връхлита –
някой мръднал сателита…
Ах, тресе се и земята –
тръбен звук от пещерата…
Озонова дупка на небето –
камъните падат в морето…
Припев:
На небето дупка,
в морето стъпка,
на земята тръпка,
цъфна синя пъпка,
духа червен вятър,
водевилен театър,
мила Родино,
отиваме на кино…
© Лиляна Благоева Андреева Todos los derechos reservados