13 jun 2017, 13:13  

Клошар 6 

  Poesía » Civil
278 0 0

Смилете се над него -

той няма свой дом.

Смирете своето его,

независимо дали е българин, ил ром.

 

Нека нашата човечност 

стопли неговата душа.

Ще стоим ли цяла вечност,

или ще му помогнем в беда?

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??