Клошарят, на когото отнеха усмивката
Клошарят,
който приличаше на животно,
когото децата замеряха с камъни,
който спеше до контейнера,
който живееше по-близо до Бога
от всички останали...
Клошарят,
който се усмихваше налудничаво,
а очите му издаваха доброта,
който връзваше количката си
с връв за ръката,
за да не му я откраднат...
Клошарят,
който....
Някакви типове пребили до смърт този човек,
а той беше просто един беден добряк!
Какво правите с Него?!
Защо?!!!
Клошарят,
който спеше в калта,
до контейнера...
Е близо до Бога сега.
© Ясен Крумов- Хенри Todos los derechos reservados