17 ene 2007, 13:11

Клоунът 

  Poesía
1403 0 4
             Клоунът

Клоунът има своя мечта - да заплаче,
но сълзите на клоуна нищо не струват -
без ярката сцена той е сираче.
Сълзите на клоуна нямат цена...

© Сянката Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??