В този ден, този ден,
в който ти си тръгна от мен,
защо не бъдеш винаги до мен
в този труден ден,
но ти избра друг
и сега съм, като труп
добре дошъл в нашия клуб,
това да съм тук
не ми помага или може би съм просто луд,
а това, колко труд
ми струваше да те забравя,
не ме интересува, падам назад
във вечната скука в дълбоката дупка.
Ти ме докара до тука.
© С Todos los derechos reservados