Във композицията "Диана Експрес"
сияйното щастие влезе.
Светли сини очи, нежно лице...
Как ли майката намери сили да слезе...
А на екрана...
... щастие светло, с две малки ръце.
Очаква любящо сърце!
"... сутрин ще ни срещне със теб живот!"
© Мери Попинз Todos los derechos reservados
Развълнува ме...с обич, Меричка.