Кое е най-хубавото нещо:
целувката.
Кое е най-нежното докосване:
на любимата жена ласката и милувката.
Кое е най-вкусното нещо на света:
нейните устни страстни.
Тези устни страстни
са способни да ме вкарат в стуации опасни.
Ласките ù чисти, искрени, сърдечни
в моите спомени ще останат вечно.
Ръцете ù ме докосват нежно като фея
и от удоволствие ме карат чак да "грея".
Това е моето виждане за жените и за красотата
и желая с една-едничка такава фея да ми "озари" живота съдбата.
Да ми плени тя сърцето и душата,
така че да усетя истински любовта
и да разпали тя бурно кладите на страстта.
© Радослав Радев Todos los derechos reservados