16 ene 2009, 18:53

... което с дъха си оставя следа 

  Poesía » De amor
656 0 8

Ти в трепет мъглив
пристигаш студен. И сънлив.
Целуваш покоя умрял,
очите му дори не видял...

 

Връщаш към нежност ръцете,
някъде забравени в леда.
Носиш аромата на цвете,
което с дъха си оставя следа.

© Катя Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??