Кога ще си отиваш?
Май е време да си ходиш!
Стига вече тук да бродиш..
Защо дошла си тука?
Махай се, се че с теб е скука.
Кога ще си отиваш!
Време е багажа да си свиваш.
Никой теб не те желае.
На всеки пречиш да мечтае.
До кога ще властваш ти?
Кога ние хората ще сбъднем нашите мечти?
11.03.2021
© Нина Петкова Todos los derechos reservados