15 abr 2010, 7:19

Когато... 

  Poesía » De amor
761 0 0

Когато тъгата ме тихо прегръща

и сънища тровят покоя ми хладен,

тогава ми устни усмивка обгръща,

пробягва в ума ми и блян безпощаден.


Копнеж по чувства, дълбоко прикрити,

копнеж по сенки, от болка изпити,

копнеж по нещо, що сърцето разяда,

копнеж по любов, що гори без пощада!

© Анет Мирчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??