Когато нищо просто не върви
и в устата от болка загорчи,
когато от хорски думи ме души,
аз искам да видя добрите очи.
Когато от умора денят ми тежи
и от мъка се свива моето сърце,
към мене тихо ти се приближи
и ме погали с нежните ръце.
Очи, ръце, душа -
слети във едно,
ще стоплят моето сърце -
няма да е то само!
© Дора Ефтимова Todos los derechos reservados