29 ago 2007, 10:54

Когато 

  Poesía
1129 0 5
 

Когато лед в огън се превърне,

когато през деня блестят звезди,

когато времето назад се върне,

когато мъртвите надигнат пак глави.


Когато пясъкът на камък се превърне,

когато сняг през Май вали,

когато тишина светът обгърне,

когато слънцето усмихнато заспи.


Когато славейчето спре да пее,

когато нощите превърнат се във дни,

когато болният се пак засмее,

тогава мен ще спре да ме боли.

© Ангелче Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??