* * *
Когато разбера, че те обичам,
ще бъде рано.
Ще пренебрегвам всичко и по теб
ще тичам,
докато дъх не ми остане.
Когато разбереш, че ме обичаш,
ще бъде късно...
Ще се уморя по теб да тичам,
а може и да ми омръзне.
... Дали пък ще се срещнеме, когато
и двамата разбрали сме това -
и ще удавим мургавото лято
в дълбоките очи на любовта...
© Надежда Маринова Todos los derechos reservados