Когато цигареният дим ти загорчи
и пари във очите,
когато тъгата пак те приюти
и като охлюви пълзят ти дните,
разкъсай обръча от самота
и разпилей безвремието със светкавица,
да видиш светлината на деня,
звезди... сияние... и Любовта.
.
© МАРИ Todos los derechos reservados