КОГАТО...
Когато за никого нищо не значиш,
тогава загубваш и смисъл и цел...
А нощем се взираш в небесните знаци...
И знаеш - живота на заем си взел!
Когато си тръгнеш далеч от тълпата,
малцина за тебе се сещат. Нали!
Тогава разбираш какво е Приятел,
от твоите рани кого го боли...
Когато в безпътица търсиш пътека,
към себе си гордо и смело тръгни!
Тогава ще чуеш как тихо в сърцето
се раждат най-светлите пролетни дни!
© Христина Радомирова Todos los derechos reservados