Когато бях дете,
мислех, че животът е готин
сред колички, камиончета.
В детските мечти.
Вече знам - без любов
не е живот.
Сега, приятели,
съветвам ви -
прегърнете любимите си хора.
Изживейте своя живот с любов.
Защото без любов
не съществува живот.
© Драгомир Костадинов Todos los derechos reservados